SBOIJ 
        Senioren Bond Oude IJsselstreek

    Gerritsens Molen Silvolde

  Laurentiuskerk Varsseveld

 

 Zicht op een van de dorpen

           Mooi fiets gebied

          Huis Landfort

 

         Kasteel Wisch

 Muzikale middag

Gezellige muzikale opening seizoen 2024

Woensdagmiddag 17 januari was de Doetinchemse Harmonica Club voltallig in de D’Olde Mölle aanwezig om ons te trakteren op een gezellige middag met mooie harmonica muziek met zang. Een 50 tal leden heeft genoten en meegezongen met de veelal bekende liederen.
In zijn welkomwoord memoreerde voorzitter Groenewold het feit dat exact 8 jaar geleden hier in dezelfde zaal en op dezelfde dag SBOIJ is opgericht. en daarom zo sprak hij:  ”Trakteren we vandaag op koffie/thee en cake”.

Aan het eind van de middag werden de muzikanten verrast met een ”krentewegge” als extra dank voor het gebrachte programma. De voorzitter van DHC was zo verrast dat hij spontaan het mes pakte en de krentewegge aansneed en zijn leden trakteerde op een ”pille”
We mogen terug kijken op een zeer geslaagde opening van seizoen 2024; een zeer gezellige middag en een prima bestrijding van mogelijke eenzaamheid.
Home Over SBOIJ Wat doen wij Nieuws Belastingservice Rijbewijskeuring Computercursussen Activiteiten Agenda Nieuwsbrief Archief Nieuwsbrief Verslagen Links