SBOIJ 
        Senioren Bond Oude IJsselstreek

    Gerritsens Molen Silvolde

  Laurentiuskerk Varsseveld

 

 Zicht op een van de dorpen

           Mooi fiets gebied

          Huis Landfort

 

         Kasteel Wisch

 

Home Over SBOIJ Wat doen wij Nieuws Belastingservice Rijbewijskeuring Computercursussen Activiteiten Agenda Nieuwsbrief Archief Nieuwsbrief Verslagen Links
Gezellige middag 2022

Gezellige middag” 15 juni 2022

Ook SBOIJ is de afgelopen jaren gehinderd door de Corona-maatregelen. Diverse activiteiten konden niet worden georganiseerd en de onderlinge contacten met de leden waren aanzienlijk minder. Desondanks zijn jullie SBOIJ trouw gebleven.
Het bestuur heeft daarom besloten jullie hiervoor te compenseren door het aanbieden van een gezellige middag met als motto “elkaar weer zien en ontmoeten”.

Deze middag is op woensdag 15 juni gehouden in de “Gesinkschure” bij Het Hofshuus. 75 leden zijn hier gezellig samen geweest , hebben elkaar weer ontmoet, samen over van alles en nog wat gepraat en onder het genot van een hapje en een drankje genoten van het optreden van het duo “Alles Andes” uit Dinxperlo.
De aanwezigen hebben genoten van dit samenzijn en waren zeer tevreden over deze gezellige ontspanningsmiddag. En zo hebben wij op onze eigen manier weer een steentje bijgedragen in het verdringen van de herinneringen aan de zwarte Corona tijd en de strijd tegen eenzaamheid.
Enkele bestuursleden achter de bar en een kelner in de zaal hebben er voor gezorgd dat de consumpties vlot op de tafels verschenen en genuttigd konden worden.

We kijken terug op een zeer geslaagde middag en hopen dat de door de Corona deskundigen aangekondigde nieuwe “zomer golf” aan ons voorbij zal gaan.

Nevenstaande foto’s geven een indruk van de ze middag.
Door met de rechter muisknop op de miniatuur foto te plaatsen kunt u de foto bekijken.

Terug
naar verslagen